23 Aralık 2015 Çarşamba

MegaMerkez hakkında bilgi verir misiniz ?

 MegaMerkez, ülkemizin sağlık, elektronik, bilişim gibi birçok alanda lider olarak faaliyet gösteren firmalardan biri olan MacroGroup bünyesinde 2015 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren inşaat, enerji ve mühendislik alanlarında sorunlara yenilikçi çözümler getirmeyi, müşterilerini MegaMerkez’in yüksek standartlarıyla tanıştırmayı kendisine hedef olarak belirlemiştir. İnsanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren MegaMerkez kuruluşundan kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmıştır. 

 Yüksek kalite politikası, mühendislik uygulamalarını maksimum enerji verimi ve sıfır çevre zararıyla birleştirmesiyle faaliyet gösterdiği sektörlere farklı bir soluk ve bakış açısı getirmiştir.

 MegaMerkez, köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma, farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikâyeleri yazmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder